MTB in Harderwijk: routes vol uitdaging

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Harderwijk in Gelderland. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur.
Lees verder.

MTB Sallandse Heuvelrug: berg op – berg af

MTB Sallandse Heuvelrug heeft uitdagende mountainbikeroutes over onverharde paden met flinke hoogteverschillen en een gevarieerd landschap met bossen, over heidevelden. Je gaat berg op - berg af.
Lees verder.

MTB op de Veluwezoom: vol heuvels en bossen

Mountainbiken door een landschap vol heuvels, bossen, uitgestrekte heidevelden en stuifzand. MTB Veluwezoom heeft voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. 
Lees verder.

MTB in Slovenië: verborgen parel

Ontdek MTB in Slovenië op de fiets. Het bergachtige karakter van Slovenië leent zich perfect voor korte of lange MTB-tochten. Je komt in Slovenië een afwisselend aanbod aan verschillende MTB-paden tegen.
Lees verder.

MTB in Friesland: Let’s go

Ben jij een echte fietsliefhebber in hart en nieren? Mountainbiken door één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het Drents-Friese Wold is voor elke mountainbiker avontuur te beleven.
Lees verder.

MTB in Appelscha: afwisselende routes

In de omgeving van Appelscha kun je uitstekend mountainbiken. De routes doorkruisen het prachtige Nationaal Park het Drents-Friese Wold en deze routes kun je eenvoudig met elkaar combineren.
Lees verder.

MTB in Staphorst: veel kombochten

De mtb-route bevat slingerende en uitdagende singletracks en vele kombochten door bossen, over heide en over zandheuvels met af en toe een lichte beklimming.
Lees verder.

Bikegalaxy: mtb-gids voor Slovenië

Bikegalaxy heeft lokale kennis en jarenlange ervaring en zijn gepassioneerde mountainbikers. Er zijn zoveel verborgen paden en plekken in Slovenië die je niet wilt missen.
Lees verder.

MTB Gelderland: routes vol uitdaging

MTB in Gelderland heeft het ideale landschap voor mountainbiken. De glooiende natuur met bos, heide en zandverstuivingen biedt beginnende en gevorderde mountainbikers mooie uitdagingen.
Lees verder.

MTB op de Hondsrug: bedwing Drenthe

MTB Hondsrug Drenthe, routes die je niet mag missen. Pak je mountainbike en fiets door de ongerepte natuur van de Hondsrug! Slinger over uitdagende singletrails en trotseer menig heideheuvel.
Lees verder.