Sport op maat

Sportbegeleiding

Aan de hand van een persoonlijk voor jou opgesteld trainingsschema ga je zelf aan de slag. Op die manier ben je er van verzekerd dat je goed en zo verantwoord mogelijk bezig bent om je doelstellingen te behalen.

"Als beginnende of gevorderde sporter krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn"

Ga voor kwaliteit

Wil je graag onder persoonlijke begeleiding sporten? Dan is de sportcoach wat je zoekt. Sportcoaching is een training aangepast op jouw doelstelling en belastbaarheid. Op basis van testen en analyses wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Bij sportcoaching krijg je volledig de aandacht en begeleiding die je wenst en zal je samen met je sportcoach werken aan een duurzaam resultaat voor een gezonde levensstijl.

Aan de hand van een persoonlijk voor jou opgesteld trainingsschema ga je zelf aan de slag. En als je vragen hebt over je training dan kan je die aan je sportcoach stellen. Op die manier ben je er van verzekerd dat je goed en zo verantwoord mogelijk bezig bent om je doelstellingen te behalen

Kies je sport

Trainen is werken aan conditie en persoonlijke doelen. Kies je favoriete sport en maak een afspraak!

BikeFit

Verbeter je conditie met fietsen! De fiets ondersteunt je lichaam daarbij goed waardoor er minder druk op gewrichten ontstaat.

TrainFit

Train jezelf fit met effectieve workouts naar het beste resultaat. Daag jezelf uit met gerichte trainingen voor je armen core en bilspieren.

RunFit

Hardlopen is een heel geschikte sport om fit te blijven. Een goed schema geeft je een handvat om je doel te halen met hardlopen.

Sport op maat

Train gericht en efficiƫnt. Een inspanningstest is een perfect middel om jouw conditie in kaart te brengen en vormt een goede basis om een gericht en persoonlijk schema op te stellen.