Over JL

Als Sportcoach heb ik veel ervaring met herstel bij sportblessures en welke trainingsmethodes het meest effectief zijn. Geef graag tips en advies die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Ervaar meer plezier en raak nóg gemotiveerder tijdens het sporten.

"Met een goede conditie heb je meer energie en kun je fysiek en mentaal meer aan. Kies je sport voor meer energie en plezier"
Jan-Lammert
Sportcoach

Mijn verhaal

Over mij

Mijn motivatie voor het werk haal ik uit mijn interesse en belangstelling voor Sport & Bewegen. Bewegen is een sterke drijfveer voor mijn werkzaamheden, maar ook in mijn studiekeuzes heeft dat altijd centraal gestaan.

Mijn achtergrond is gymleraar, fysiotherapeut, mtb-gids en skileraar. Mijn ultieme doel is bewegen in vrijheid voor meer energie en plezier.

Wat ik nog meer graag doe is kitesurfen in de golfen, mountainbiken in de alpen, Skitoeren naar de bergtoppen en trailrunning door de bossen. 

Mijn conditie

jan-lammert

Trainen op hartslag

Handige links op Upvit Trainen op hartslag: dat doe je zo! Maximale hartslag bepalen: train optimaal Omslagpunt bereken: wanneer ga jij verzuren? VO2max meten: wat is jouw conditie? Hartslagzones bepalen:

Lees meer »

Projecten

Sportfit

Sportgids voor duursport. Met een goede conditie heb je meer energie en plezier.

Sportzapper

Online sportvergelijker. Bespaar eenvoudig tijd en geld met het vinden van sportdeals.

Volg mij