Doelgericht trainen

Fietsbegeleiding

Fietsen is leuk, maar je wilt ook graag beter worden. Het voordeel van fietsen is dat je veel kunt verbeteren door te trainen. Sportcoach JL helpt je graag op weg.

"Intervaltraining zorgt voor een betere conditie, maar is ook geschikt wanneer je wilt afvallen. Ben je aan het trainen voor een wedstrijd? Met intervaltraining zorg je ook dat je sneller gaat fietsen"
Jan-Lammert
Sportcoach

Bikefitting

Als je op de fiets zit wil je optimaal genieten en blessurevrij presteren. Een goede fietspositie is dan essentieel. Een comfortabele houding waarbij je je spierkracht optimaal omzet in pedaalkracht.

Inspanningstest

Ben jij in training voor een bepaald doel of begin jij juist na lange tijd weer met sporten? Dan kan een inspanningstest in combinatie met een trainingsadvies jou verder helpen.

Sportcoaching

Wil je graag onder persoonlijke begeleiding sporten? Dan is de sportcoach of personal trainer wat je zoekt. Samen met de sportcoach stel je een persoonlijk trainingsschema op.

Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode waarbij je – samen met jouw coach – je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Haal meer uit jouw sport

Train gericht en efficiënt